Erhvervspraktik

OBS OBS OBS: Vi har lige nu 2 ledige praktikpladser i uge 5 - 2024. Men der er rift om pladserne - så skynd dig at sende en ansøgning, hvis du er vild med at lave film. Det bliver for fedt!

Aarhus Filmværksted modtager erhvervspraktikanter fra 8. klasse og opefter.
 Hvis du går og drømmer om at arbejde med film, kan det være at en uges erhvervspraktik på Aarhus Filmværksted, er noget for dig.
Inden du henvender dig til os, skal du læse nedenstående sammen med din uddannelsesvejleder.
Vi skelner ikke imellem hvor i landet du bor, eller hvilken slags skole du kommer fra, det vigtigste er, at du brænder for at arbejde med levende billeder.
Vi har ikke ressourcer til at lave individuelle praktikforløb, så du kan altså ikke regne med at komme i praktik som f.eks. filminstruktør eller fotograf.
Mødetiden vil typisk være kl. 9.00, og hvornår du har fri afhænger af, hvad der sker på dagen.  Efter kl. 15.00 er det dog op til dig selv at bestemme, hvor længe du vil blive.
Det vil være en rigtig god idé at medbringe en madpakke, og at være iført fornuftig påklædning, ligesom det er klogt at surfe lidt rundt på www.afv.dk så du kender lidt til filmværkstedet, inden du kommer her.

Ved praktikforløbets slutning, vil du modtage en skriftlig praktikudtalelse.

ANSØGNING:

For at komme i betragtning til en praktikplads skal du sende os en skriftlig ansøgning med e-mail, hvori du  kort forklarer os:

-        Hvem du er, og hvor du bor.
-        I hvilken periode du ønsker praktikplads.
-        Hvorfor du gerne vil i praktik på Filmværkstedet.
-        Hvad du regner med at få ud af praktikforløbet.

Vi får rigtig mange ansøgninger, så jo før du sender din ansøgning, jo større er dine chancer for at få en praktikplads.
Ansøgningen sendes til praktikvært Carsten Meinhardt: cme@afv.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.