Doccamp Premiere

 

Onsdag d. 14. september kl. 15.30-18.00 i Den Gamle Biograf i Kjellerup
Tirsdag d. 20. september kl. 19.30-22 i Øst for Paradis

I sommerferien er 16 unge dokumentarister flyttet til Kjellerup for at tilbringe 3 uger med at fordybe sig i kunsten at skabe dokumentarfilm. Vi glæder os til at vise de 7 korte dokumentarfilm i Den Gamle Biograf i Kjellerup og i Øst for Paradis.

I Praktik Hos Præsten

Emma Hovmøller Buhrkal

17-årige Jesper fra Nordjylland tager i praktik i Hørup Kirke i Kjellerup for at lære om kirken og om sin egen tro.

 

Daniel Spiller Dø'

Valentin Marcus Andersen, Camilla Seidelmann Lerner & Fie Uhrenholt Fisker

'Daniel Spiller DØ'' er et energisk men inderligt portræt af en eftertænksom ung fyr der nyder at spille dødsmetal.

 

Lyden Af Kjellerup

Eline Krarup, Jacob Bargum & David Carlsen

I filmen møder vi de fem kammerater Valdemar, August, Mads, Nick og Gustav i provinsbyen Kjellerup. Hver aften mødes de ved deres faste sted med byens andre scooterbøller, hvor de hænger ud og kører ud på landevejene. For de fem venner betyder scooter alt, og de har et specielt venskab, hvor de kører ud til deres hemmelige mødesteder og hænger ud sammen.

 

Mod Strømmen

Victoria Karwowski, Selma Sofie Juel Hansen & Annelise Hessler Ibsen

Vi følger Maria på 27 år, som er flyttet fra Aarhus til Thisted i forbindelse med sit første arbejde. I filmen får vi indblik i Marias oplevelser og tanker omkring de udfordringer, hun oplever relateret til at flytte fra by til provins. Filmen skildrer særligt den splittelse hun oplever, imellem på den ene side at leve et liv hun gerne vil leve, og på den anden side at leve et liv der objektivt lyder godt.

 

Julius. Det Næste Step

Bahare Ruch, Milena Beswick & David Lukunku

Julius Dinesen er en 15-årig Formel 4 kører. Vi følger Julius' vej fra førstepladsen i Danmarks Formel 4 og forberedelserne for at nå nye højder i den kommende sæson. Drømmen om Formel 1 står skarpt, men vejen dertil er ikke nem.

 

Torbens Sø

Lukas Bjerre & Bahare Ruch

I denne fortælling om Torben og hans lystfiskersø får vi et humoristisk indblik i, hvad der får en far med to utålmodige sønner, en velhavende tysker og et entusiastisk ægtepar til at kæmpe for at fange fisk, som allerede er fanget én gang i forvejen.

 

Min Mor I Smerte

Mathilde Katrine Gregersen

Mathilde følger sin mor til kropsterapi, hvor moderen sætter ord på, hvordan de traumatiske oplevelser hun har oplevet som barn har sat sig i kroppen og hvordan man overlever ulidelige smerter gennem kærligheden.

 

Billetter til Den Gamle Biograf i Kjellerup: https://dengamlebio.dk/doccamp-premiere/

 

Billetter til Øst For Paradis: https://www.paradisbio.dk/order_movie_ticket/158149

 

Go back