Mød konsulenten for 3. kvartal Nikolaj Tarp

 

Aarhus Filmværksteds konsulent for 3. kvartal i 2021 med ansøgningsfrist den 16. august kl. 12 er Nikolaj Tarp.

Du kan møde Nikolaj den 4/8 fra 16-18, hvor han vil fortælle om, hvad der udgør et godt manuskript - og hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål til konsulenten. Der vil desuden være mulighed for at høre nærmere om ansøgningsproceduren ved Aarhus Filmværksted.

 Nikolaj Tarp er uddannet fra Den Danske Filmskole i 2005 og har siden arbejdet som instruktør, manuskriptforfatter, producer og dramaturg. Han afholder kurser og undervisningsforløb i bl.a. dramaturgi, filmhistorie, filminstruktion og skriveworkshops med fokus på struktur og fortælling.

Nikolaj udgav i foråret 2017 bogen "Fortællingens anatomi - sekvensstrukturen i film".

Nikolajs filmografi.

Du kan læse mere om Aarhus Filmværksteds støtteordninger - og ansøge om produktionsstøtte her

Sæt ekstra kryds i kalenderen: Hvis du går videre fra den første udvælgelsesrunde vil du blive indkaldt til udviklingssamtale den 27. eller 28. august i tidsrummet 9-17.

Ekstra ekstra kryds i kalenderen: Hvis din film bliver indstillet til produktionsstøtte vil du blive indkaldt til et produktionsmøde på Aarhus Filmværksted den 21/9 fra 19-21 sammen med alle øvrige støttemodtagere.

 ”Mød Konsulenten” foregår på Aarhus Filmværksted den 4/8 fra 16-18. Alle er velkomne  - men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede antal pladser. Du tilmelder dig her.

 

 

 

Go back