Samarbejde i kreative processer

I workshoppen ’samskabelse i kreative processer’ tager Oline Nordentoft og Ida Sofie Larsen afsæt i deres afgangsfilm ”Den fremmede”, som de netop har færdiggjort ved Den Norske Filmskole. Her dykker de først ned i skabelsen af et visuelt koncept. De vil med udgangspunkt i deres kortfilm vise eksempler på hvordan man kan gå fra idé, til koncept, til endeligt resultat. Hvordan fortæller man visuelt gennem produktionsdesign? Med farver, lys, rekvisitter og kostume?

Herefter vil de give indblik i hvordan de arbejder i kreative processer, både i gruppesammenhæng og individuelt. De vil her komme med konkrete metoder til opstart af et nyt samarbejde. Hvordan sætter man en fælles vision, mål, og afstemmer forventninger? Og hvordan strukturerer man sin proces så man kan være kreativ og tryg?

Hvem er oplægsholderne?

Ida Sofie Larsen og Oline Nordentoft er til sommer uddannede ved Den Norske Filmskole. Ida som produktionsdesigner og Oline som producer.Ida har tidligere lavet forskellige kortfilm, musikvideoer og diverse kunstinstallationer. Hun er specielt optaget af hvordan rum og farver kan fortælle være historiefortællende.

Oline har en uddannelse i Enterprising Leadership hos Kaospiloterne og har bl.a. været ved CPH:DOX og Danmarks Radio. Oline er særligt optaget af at facilitere inkluderende processer, som styrker samarbejde og kreativitet.

Arrangementet foregår på Aarhus Filmværksted og er gratis og åbent for alle – du skal bare huske at tilmelde dig.

 

Go back