Skab dit univers - Weekend Workshop 20.-21. juni 2020

Skab dit Univers er en weekendworkshop inklusiv en masterclass afholdt af stifter af Sun Creature og Skjald, Mikkel Mainz. Workshoppen henvender sig til instruktører, producere og manuskriptforfattere.

Niveau: Begyndere / Øvede.

Weekenden er opdelt med en workshop, hvor du får mulighed for at arbejde hands on med dit konkrete projekt samt en masterclass med fokus på at udpege og ramme projektets målgruppe.

Beskrivelse af workshop:

Vær med til at udvikle og skabe et univers, der kan gribe dit ønskede publikum på de rigtige platforme. Igennem foredrag, gruppearbejde og analyse vil du udvikle et projekt og skubbe dets potentiale. Målet med workshoppen er at udvikle en strategi og et univers, som kan tages med videre på den anden side.

Beskrivelse af Masterclass:

Få ram dit projekts nichemålgruppe.

Program 20.-21. juni 2020:

Lørdag:

09.30-11.30 Masterclass om publikum

11.30-12.30 Frokostpause

12.30-18.00 Workshop / hands-on, analyse, konceptudvikling

Søndag

10.00-17.00 Workshop / I arbejder videre med jeres projekt og tilføjer flere værktøjer

 

Workshopleder:

Mikkel Mainz (Stifter af Sun Creature og Skjald) laver et case study på sit projekt Tales of Alethrion, som er en kortfilm som udviklede sig til en online serie der blev finansieret gennem crowdfunding (3 millioner kroner). Historierne har interaktion med sit publikum og fortælles på forskellige platforme. Kom og lær om processen og metoderne der blev fundet undervejs, og få inspiration til dit eget projekt og univers.

Workshoppen er gratis at deltage i, men deltagerne forventes selv at tage mad med.

Der er begrænsede antal pladser på workshoppen, og du vil få svar på om du er optaget senest den 10/6.

Ansøgningsfrist 8/6 kl.23.59

ANSØG HER

Go back