Festival masterclass med Amalie Maria Nielsen


Instruktør Amalie Maria Nielsen deler tips om at skabe personlige historier i fiktion med fokus på udviklingsmetoder, festivalliv og vejen til en professionel karriere.  

Amalie Maria vil ud fra sit arbejde med kortfilmen ‘Sværddrage’ komme ind på, hvordan man arbejder med personlige historier i fiktion med særligt fokus på udviklingsmetoder og instruktørens værktøjskasse. Derudover vil de snakke om festivalliv og om at få en fod indenfor i de professionelle rækker.  

Amalie Maria ønsker at det også bliver en åben dialog om alt, der kan være relevant for de tilstedeværende og hvor alle spørgsmål er velkomne. 

Aarhus Filmværksted opfordrer alle uanset erfaringsniveau til at deltage.  

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede antal pladser.  Tilmeld dig HER


Oplægsholderen:

Amalie Maria Nielsen er uddannet filminstruktør fra den fynske filmskole 18Frames. Hendes afgangsfilm 'Sværddrage' havde sin verdenspremiere på den prestigefyldte filmfestival Berlinale - Berlin International Filmfestival, og har været udtaget til festivaler som KVIFF, Vienna, Nordisk Panorama, MIX, Buster, Reykjavík og Odense Film Festival, hvor den blev nomineret til en Robert samt vandt FilmFyn Talentpris.

Amalie Maria blev udtaget til og vandt det eksklusive FUTURE FRAMES: The Next Generation på dette års Karlovy Vary Filmfestival, hvor hun modtog et stipendium til Hollywood.

Amalie Maria går i øjeblikket på den frie filmskole Super16 på årgang #13.

Arrangementet foregår på Aarhus Filmværksted torsdag d. 11 januar kl. 16-19

 

Go back