Nyhedsarkiv

Produktionsstøtte 4. kvartal 2016

 

Følgende ansøgere fik tildelt støtte gennem AFV’s produktionsstøtteordning i november 2016:

"Barnløs" (fiktion) af Morten Lindqvist: 10.000,-

"Nebula" (fiktion) af Kamil Dossar Franko: 5.000,-

"Knud Rising" (eksperimental) af Christian Voldborg Andersen: 15.000,-

"The White Mountain" (fiktion) af Charlotte Sne Hoen: 10.000,

"Ingen Husker" (fiktion) af Anton Underbjerg: 5.000,-

Galway Stories

A film production camp in Ireland for documentary directors, producers and editors. 

Are you a producer, director or editor and would you like to make a documentary in Galway, Ireland?

 

Aarhus Filmværksted søger ny direktør

Direktør for Aarhus Filmværksted 

Aarhus Filmværksted, som ønsker at være et kraftcenter for talentudviklingen i den danske film- og medieverden, søger en ny direktør. Direktøren fungerer som daglig leder for værkstedet, som drives med støtte fra Det Danske Filminstitut og Aarhus Kommune.

 

Morten Hartz Kaplers stopper som direktør

Morten Hartz Kaplers stopper som direktør i Fonden Aarhus Filmværksted.Direktion og bestyrelse har i enighed besluttet at tidspunktet er inde for et ledelsesskifte. Direktøren stopper per 31. August 2016. 

Meisner-gruppe søger medlemmer

Vi er en Meisner-gruppe på ca 5 personer, som er startet via Filmværkstedets Open studio event tilbage i april. Vi søger 4-5 personer som har kendskab til Stanford Meisner og hans teknikker.

Besøg fra Palæstina

Aarhus Filmværksted får besøg af filmproducent Abdel Salam Abu Askar og filmskuespiller Nisreen Faour. Kom forbi Aarhus Filmværksted den 8 maj kl 16.00-17.00.

 

Fredagsbar

Aarhus Filmværksted og Super8 inviterer til fredagsbar d. 20. marts på Double Rainbow

Århusiansk vinder af Nordic Twilight

Vi er tilfredse med at kunne meddele en århusiansk vinder i konkurrencen. Instruktør Andreas Steen Sørensen vandt sammen med producer Regitze Mai Møller og manuskriptforfatter Thilde Maj Holgersen med projektet ”Feltstudie”. 

Filmsamarbejde med Palæstina

Palæstina arbejder på at åbne landets første filmværksted, der skal være en platform for den lokale filmkultur og filmindustri. Det sker med dansk hjælp.

Writers Workshop vender tilbage

AFV vil i samarbejde med Open Workshop, Viborg, nu tilbyde nye talenter at udvikle på deres manuskripter. Workshoppen vil strække sig over 2 måneder, hvor 4-5 deltagere får vejledning of sparring af Mikkel Bak Sørensen, som også var konsulent sidste år.

Co-produktionsaftale mellem AFV og Palæstina

Aarhus Filmværksted og Filmlab Palestine har indgået en co-produktionsaftale, som betyder at danske filmtalenter kan tage til Palæstina og bruge Filmlab Palestines udstyr og faciliteter og blive sat op med lokale producere. Samtidig kan palæstinensiske talenter komme til Aarhus Filmværksted, lave film i Danmark og komme i kontakt med danske producere og filmarbejdere.

AFV søger grafisk designer i løntilskud

Vi søger en grafisk designer med arbejdsopgaver inden for grafisk materiale; plakater, flyers, bannerreklamer, hjemmeside, informationsopslag til markedsføringen og lign. 

Ansøgningsfrist den 1 februar 2015

SKRIV - en konkurrence

Produktions- og distributionsselskabet 41Shadows og lyd- og postproduktionsselskabet Tonemestrene Studio har, med støtte fra flere danske filmpuljer, lavet en konkurrence.

European Documentary Network er i byen

 

Jeg, Mikael Opstrup, afholder tirsdag d. 4 November kl 16 et arrangement på Århus Filmværksted om den kreative producers arbejde og EDNs aktiviteter med internationale dokumentarfilm.

Før mødet er der mulighed for at du, som er dokumentarfilm instruktør eller producer, kan booke et møde med mig, hvis du har tid og lyst.

 

Open Studio

I samarbejde med Dansk Skuespillerforbund og De Danske FIlminstruktører holder Aarhus Filmværksted skuespillerworkshops for skuespillere og instruktører i Sanford Meisners metode. Start september d. 5/9 kl. 09.30.

At skrive med det overnaturlige

Kom til seminar d. 20/8 kl.16.00-18.00 i forbindelse med konkurrencen Nordic Twilight, hvor vi får besøg af Nikolaj Scherfig - en af danmarks mest anvendte manuskriptforfattere. 

SPOT the talent

Finalen på årets SPOT Festival bliver også startskuddet til produktionen af en original filmfortælling.

Reeltime marts 2014

Aarhus Filmværksted finder og udvikler talenter inden for fiktions- og dokumentarfilm, og vi ønsker at inspirere nye og gamle talenter til at skærpe fokus på den filmiske fortælling.