Nyhedsarkivdetaljer

Berit Madsen 28/2

Berit Madsen: International dokumentar med base i Aarhus

 

Instruktøren Berit Madsen (1964) er uddannet fra filmskolen Ateliers Varan, Paris med supplerende studier på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og cand.phil. i etnografi og socialantropologi ved Aarhus Universitet. 

"Sepideh - drømmen om stjernerne" er Berit Madsens første lange dokumentarfilm. Filmen blev nomineret til konkurrence på dokumentarfilmfestivalen IDFA i Amsterdam og i Sundance/USA, og nomineret til en Bodil og Robert i DK og den britiske Oscar "Grierson". "Sepideh" er produceret af Radiatorfilm og solgt til mere end 50 lande.

Berit vil fortælle om filmens tilblivelse, om de nødvendige skridt hun tog for at få filmen gennemført, og i den forbindelse vil hun vise både trailers og rå-scener, som hun brugte til at søge fondsmidler med. Hun vil desuden fortælle om mulighederne for at producere dokumentarfilm med internationalt format med base i Aarhus.

Læs mere om Berit her.

Arrangementet er støtte af De Danske Filminstruktører, og foregår 28/2/18 kl. 16.00 - 18.30 på Aarhus Filmværksted, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Tilmeld dig her.

 

Go back