Nyhedsarkivdetaljer

Berit Madsen konsulent i 4. kvartal 2018 - Deadline 5/11

 

Aarhus Filmværksteds konsulent for 4. kvartal i 2018 med ansøgningsfrist den 5. november kl. 12 er Berit Madsen

Berit Madsen er dokumentarfilminstruktør fra filmskolen Ateliers Varan, Paris med supplerende studier på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, samt uddannet antropolog fra Aarhus Universitet. 

Berit har siden 2000 instrueret dokumentarfilm til så forskellige platforme som amerikansk pay-TV, kunstudstillinger, internationale filmfestivaler og det store internationale TV marked. Hendes prisvindende dokumentar fra Iran Sepideh - drømmen om stjernerne blev nomineret til Bodil og Robert prisen og den britiske Oscar "Grierson", og er solgt til mere end 50 lande.

Berit er medstifter af DOX:WORLD – filmskole for Webfilm og Dokumentar, en filmskole i hjertet af Århus, der kører hands-on kurser i online video og dokumentarfilmproduktion. Hun har derudover bred erfaring som konsulent på filmprojekter og underviser i DK og udlandet.

”Det bedste ved at undervise på DOX:WORLD er at se filmskabere udvikle sig og se ideer tage form. Derfor glæder jeg mig vildt meget til at møde en masse spændende projekter som konsulent for Århus Filmværksted, og både udfordre og understøtte deres udvikling”.

Sæt ekstra kryds i kalenderen: Hvis du går videre fra den første udvælgelsesrunde vil du blive indkaldt til udviklingssamtale den 22. november i tidsrummet 10-17.

Du kan læse mere om Aarhus Filmværksteds støtteordninger - og ansøge om produktionsstøtte her.

 

Go back