Nyhedsarkivdetaljer

Infomøde om DR Talentpris 2020 + Q&A m. Limbo-pigerne

Torsdag d. 9. januar kl. 16-18 afholder Aarhus Filmværksted infomøde om DR Talentprisen, som er et samarbejde mellem DR – Danmarks Radio, Filmværkstedet i København, og præsenteret af CPH:DOX.

Til mødet vil Ciliane og Stine fra Limbo - Når Sabbatår er Fucked fra DR3 deltage og give en Q&A om deres erfaringer med at vinde DR Talentprisen 2019.

Om DR Talentprisen
Alle unge med en original idé til en dokumentar kan deltage, og der forudsættes ikke professionel erfaring. 6 unge, aspirerende danske filmmagere bliver valgt som finalister til en pitch-konkurrence. Bliver man udvalgt modtager man legat til produktionsstøtte på 25.000 DKK, mulighed for at låne udstyr og løbende sparring. Afhængigt af det endelige resultat af produktionen, vil filmen muligvis vises på DR3.

Juryen, der består af DR Acquisitions Executive Signe Bruntse, CEO for Filmværkstedet Prami Larsen og en repræsentant for den danske filmindustri tildeler prisen. De vurderer den kunstneriske kvalitet, originalitet, sociale relevans og gennemførlighed af projektet samt dets egnethed til DR3.

DR Talentpris pitch-konkurrencen afholdes mandag den 23. marts i Kunsthal Charlottenborg, Mezzaninen. Vinderen af dette års konkurrence vil blive annonceret samme sted efter juryens overvejelser.

Find 2019-udgavens projekter nedenfor og tilmeld dit projekt til DR Talentpris 2020 her!

Hvis du har nogle spørgsmål til ansøgningsprocessen eller DR Talentpris 2020, send en email til talentprisen@cphdox.dk.

Tilmeld dig infomødet her!


NØGLEDATOER & FRISTER

Ansøgningsfrist: 17. januar 2020
Meddelelse om projektudvælgelse: start februar 2020
DR Talent Award pitch-konkurrence og bekendtgørelse af vinderen: 23. marts 2020

Go back