Nyhedsarkivdetaljer

Martin Strange-Hansen konsulent i 3. kvartal Ansøgningsfrist 4/9

 

Aarhus Filmværksteds konsulent for 3. kvartal i 2017 med ansøgningsfrist den 4. september kl. 12 er Martin Strange-Hansen.

Ekstra kryds i kalenderen: Hvis du går videre fra den første udvælgelsesrunde vil du blive indkaldt til udviklingssamtale enten den 13. eller den 14. september i tidsrummet 9-17.

Martin Strange-Hansen er en prisvindende filminstruktør, uddannet fra den Danske Filmskole, som udover virket som instruktør, har en udbredt erfaring som manuskriptforfatter, manuskonsulent, foredragsholder og underviser.

Som formand og senere næstformand i Danske Filminstruktører, har han været primus motor bag “Pitch Me Baby” konkurrencen på Odense filmfestival. Samme sted var han programchef i 2012, og har siddet i filmudvælgelseskomiteen. Martin kommer frisk fra stillingen som fastansat filmkonsulent på Filmværkstedet i København, og har viet en stor del af sit arbejdsliv til talentudvikling. 

“-At være filmkonsulent er at være en menneskelig blyantspidser. Især når du arbejder med talentudvikling. Folk kommer med deres historier, deres talent og deres personlige stemme, og min opgave er at hjælpe dem med at skærpe dette, så deres udtryk, historier og talent bliver tydeligt” udtaler Martin, og tilføjer “Jeg er spændt på at møde det Århusianske talentmiljø!"
 
 
 

Du kan læse mere om Aarhus Filmværksteds støtteordninger - og ansøge om produktionsstøtte her.

 

 

 

Go back