Nyhedsarkivdetaljer

Creative Europe MEDIA Desk 20/12: Tips til at søge EU støtte

 

 

Hvordan bliver man berettiget til MEDIA støtte?

 

Mød Creative Europe MEDIA Desk Danmark på Aarhus Filmværksted og hør om mulighederne for at søge EU-støtte til bl.a. udvikling og produktion af audiovisuelle projekter.

Creative Europe er EU’s støtteprogram til de kulturelle og kreative sektorer i Europa. Creative Europe’s MEDIA-delprogram har fokus på den professionelle audiovisuelle branche, og i desken rådgiver vi alle interesserede i gang med at søge Creative Europe-støtte og alle, der ønsker at komme på efteruddannelseskurser eller ønsker at opbygge deres internationale netværk.

Under mødet på Aarhus Filmværksted vil vi fortælle helt konkret om, hvad det kræver at kunne søge støtte til udvikling og produktion af spillefilm, kreative dokumentarfilm, kortfilm og spil.

Vi vil også fortælle om mulighederne for at komme på internationale efteruddannelseskurser af kortere varighed, og hvordan man kan søge støtte til sin deltagelse under Det Danske Filminstituts pulje for Almene Støtter.

 

Mødet foregår torsdag d. 20. december 2018 kl. 14:30 på Aarhus Filmværksted, Skovgaardsgade 3, 8000 aarhus C. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede antal pladser.

 

 

Go back