Nyhedsarkivdetaljer

Movie Magic kursus til Producers going Pro

tl_files/afv/Billeder til nyhedsbreve/PGP_logo_ny_ny.png

Den 8.-9. marts tilbyder Aarhus Filmværksted et kursusforløb i de to Movie Magic applikationer Scheduling og Budgetting, som 6-8 producere kan komme med på. Undervisningen  foregår på Aarhus Filmværksted fra kl. 10-17 lørdag og søndag.

Movie Magic programmerne er det oplagte styringsværkstøj at orientere sig ud fra som producer, da det typisk vil være disse programmer, der anvendes på professionelle produktioner.

Kurset tager udgangspunkt i softwarens anvendelsesmuligheder, når man som producer skal lave budget og tidsplan for sin film. Movie Magic tilbyder en komplet vifte af integrerede redskaber, der er designet til at øge produktiviteten for film. De udvalgte producertalenter som deltager på kurset vil opnå kompetencer indenfor produktionsplanlægning og budgettering. Kurset indeholder små øvelser som vil gøre deltagerne i stand til at arbejde selvstændigt videre i begge programmer.  

Workshoppen vil blive ledet af produceren Johnny Andersen. Johnny har produceret flere store danske og udenlandske film, blandt andet Valhalla Rising og Fighter. Desuden har han arbejdet som produktionsleder/line-producer på en lang række spillefilm. Johnny arbejder pt. som konstitueret leder af producerlinjen på Den Danske Filmskole.

tl_files/afv/Billeder til nyhedsbreve/Johnny Andersen.png

Johnny Andersen

 

Movie Magic Scheduling

Produktionsplanen er producerens vigtigste instrument, da den tager projektet fra script til handlingsrettet plan. Movie Magic Scheduling er en softwareløsning der udbygger planlægningsteknikken, ved at tilbyde kraftfulde nye værktøjer, der kan øge fleksibilitet og alsidighed i måden tidsplaner udføres og anskues på. Applikationen kan anvendes til at skabe produktions opdelinger, skydnings tidsplaner, re-organisering af scener, location sammenligninger, produktions rapporter og meget mere.

Movie Magic overskueliggør dine tidsplaner, øger effektiviteten og lader dig køre et sikkert filmset, hvor alle ved hvad de skulle gøre, hvornår, hvor og hvordan.

Movie Magic Budgetting

Uanset filmprojektets omfang skal man være i stand til at vise investorerne et professionelt og detaljeret budget der illustrerer pengenes fordeling. Movie Magic Budgetting er et innovativt budgetterings- og omkostningsvurderingsværktøj der tillader brugerne at oprette og redigere omfattende budgetter i alle størrelser, for alle typer af produktioner.

Med en bevidsthed om filmproduktioners høje kompleksitetsniveau er applikationen designet med komplette sammenlignings- og analysemuligheder af forskellige scenarier. Softwaren fungerer som en automatisk tjekliste der tilbyder alle de nødvendige kategorier, så du nemt kan overvåge alle omkostninger, samt foretage hurtige og nemme justeringer i alle faser af produktionen.

 

Ansøgningsprocedure

For at kunne deltage i Movie Magic kurserne, skal du indsende en kvalificeret ansøgning, da der er et begrænset antal pladser/licenser. Det er en forudsætning, at du medbringer din egen computer.

Din ansøgning skal indeholde et kort CV. Derudover skal du vedlægge en motiveret ansøgning inklusiv henvisninger til eventuelle film, du har produceret (max en A4 side).

Ansøgningsfristen er den 25. februar. Du får svar på om du er optaget på kurset senest den 28. februar. Tilmeld dig her.

Go back