Nyhedsarkivdetaljer

Serieskolen 2022 - i samarbejde med Netflix

 

 

 

Fonden Filmtalent og Netflix går igen sammen om at støtte og udvikle unge serietalenter i Danmark.

Serieskolen er et landsdækkende talentudviklingsprogram, der henvender sig til nye kreative talenter, der gerne vil arbejde i serieformatet og udvikle deres serielle fortælleevner.

 

Hvad er Serieskolen?

Sidste år lancerede Fonden Filmtalent, herunder Filmværkstedet / København, Aarhus Filmværksted og Odense Filmværksted et nyt samarbejde med Netflix. De gik sammen om at lancere ’Serieskolen’ – et landsdækkende projekt, der er sat i søen for at hjælpe med at udvikle en ny generation af kreative talenter i Danmark inden for seriel historiefortælling. Med de regionale fonde som nye samarbejdspartnere samt et stærkt udvidet program, fortsætter Fonden Filmtalent og Netflix deres samarbejde og lancerer i dag (12.01,22) ’Serieskolen 2022’. 

 

Deltagere i Serieskolen får mulighed for at udvikle og styrke deres færdigheder og kompetencer gennem udviklingen af egne serieidéer. Professionelle fra både Netflix og den danske film- og tv-industri vil undervise og vejlede talenterne i en bred vifte af masterclasses og workshops med fokus på udviklingsprocessen fra pitch til pilot. Deltagerne får desuden en unik mulighed for at møde og netværke med repræsentanter fra branchen ved et branche-pitch arrangeret af Serieskolen.

 

Serieskolen er et landsdækkende talentudviklingsprogram rettet mod nye kreative talenter, der gerne vil arbejde i serieformatet og udvikle deres serielle fortælleevner.

  • Udvikling af jeres eget seriekoncept med hjælp fra mentorer
  • Et intensivt talentudviklingsprogram med 3 weekendworkhops i København, Aarhus og Odense for alle talenthold.
  • Tilbud om professionelle workshops og masterclasses
  • Mulighed for at møde branchen til en pitchsession
  • Og hvis I er et af de 4 endelige talenthold, støtte til produktion af en pilot/proof of concept på 100.000 kr., et arbejdslegat på 30.000 kr. samt adgang til værkstedernes professionelle udstyr og vejledning.

 

Ansøgningsproces

Ønsker I at deltage i Serieskolen, kan I allerede gøre det fra d. 17. januar, hvor vi tilbyder en række gratis masterclasses, du kan tilmelde dig disse her.

Ønsker I at deltage i fase 2 skal I ansøge inden deadline d. 21. februar 2022 kl. 12:00.

Hvis I at tilmelde jer fase 2 opfordres I til at deltage i masterclassprogrammet.

Vi opfordrer alle unge kreative talenter uanset køn, social og etnisk baggrund til at sende en ansøgning.

Du kan tilmelde dig masterclasses, læse om kriterierne for ansøgning og finde ansøgningsskemaet på vores hjemmeside.

 

 

Go back