VFX-støtten er et nyt tiltag på filmværkstederne, som gør det muligt at inkorporere visuelle effekter i din produktion. Derfor er der på Aarhus Filmværksted blevet hyret en trainee, hvis formål det er at guide, udføre og håndtere, at de ønskede effekter bliver realiseret. 

Du kan søge om støtte til VFX, før du har fået produktionsstøtte. Her kan vi hjælpe dig til at få lavet et såkaldt VFX-Breakdown, så effekterne bliver beskrevet visuelt og teknisk – og et budget bliver udregnet. Du kan også søge om støtte til VFX-Breakdown, efter du har fået produktionsstøtte. Støtten kommer i form af max. 5.000 DKK til konsulent(er) og adgang til værkstedernes VFX-Afdelinger, trainee og begrænset adgang til udstyr til tests.

Støtte til VFX Breakdown kan søges løbende. Hvis du har planer om at søge Filmværkstedet om produktionsstøtte til et projekt med visuelle effekter, kan du få støtte til at lave et VFX-Breakdown - en beskrivelse af effekterne, og hvad det kræver at producere dem. Links til ansøgningsskema og støttevilkår.

Og så kan du søge om støtte til VFX-Produktion på baggrund af VFX-Breakdown. Støtten er den samme, dog kan du søge til det budget, der er blevet udarbejdet i forbindelse med VFX-Breakdown. Her kan du søge om støtte  til VFX produktion efter udarbejdelse af VFX Breakdown.

 


Jo klarere du kan formidle din intention og visuelle vision, des større sandsynlighed er der for at få støtte.

Hvis du har behov for hjælp til din VFX ansøgning, kan du kontakte VFX trainee Kasper Kurek

Vi glæder os til at få kvalificerede ansøgninger fra engagerede mennesker med visuelle ambitioner, som vi kan hjælpe på vej til et fantastisk slutprodukt!